Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Miskolc nagy igazolása úgy érzi, kicsattan az energiától

| 2018. 10. 30. | 15:34:00
Biztos benne, hogy jó helyre került.
A Miskolc nagy igazolása úgy érzi, kicsattan az energiától
Hirdetés
Hirdetés

A múlt hét legnagyobb szenzációja a magyar sportéletben Vay Ádám Miskolcra szerződése volt. Sokan meglepődtek ezen, hiszen a válogatott kapus nem titkolta, hogy szeretett volna visszatérni a tengerentúlra.

Valóban az volt az első számú tervem, hogy Észak-Amerikában találjak magamnak csapatot. Ezen dolgozott a menedzserem, próbált nekem klubot találni. Az AHL vagy az ECHL volt a célkeresztben, de nézelődtünk Európában is, ám valami mindig közbejött. Vagy leigazoltak egy finn kapust, vagy azt a választ kaptuk, hogy most jól megy mindkét kapusuknak, de folytathatnám. Nagyon nehéz Amerikában szerződéshez jutni, ez most is bebizonyosodott

- mondta a jegkorongblog.hu-nak a kiváló hálóőr, aki azt is elújságolta, hogy a miskolciak a múlt hét elején keresték meg, közvetlenül őt, nem a menedzserén keresztül.

Az ajánlat abszolút elfogadható volt számomra, az Extraliga erős bajnokság, és ez nagyon vonzó volt. A döntést én magam hoztam meg, és gyorsan meg is egyeztünk. Úgy érzem, remek állapotban vagyok, kicsattanok az energiától, alig várom már, hogy mérkőzésen védhessek. Nem tudom megmondani, hogy erre mikor kerül sor, ez természetesen a szakmai stáb dolga, de én készen állok

- fogalmazott a sportember, aki biztos benne, hogy jó helyre került, és minden tőle telhetőt megtesz majd a sikeres szereplésért.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés