A Miskolc továbbra is Szlovákiát választja

2019.02.28. 16:23

A Miskolc továbbra is Szlovákiát választja
Mindent bele, fiúk! (Fotó: dvtk.eu)

Magyar párharc lesz a Tipsort ligában.

A következő két szezonban is a szlovák ligában játszik a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapata, amely további kétéves szerződést kötött Vas Jánossal, a válogatott csapatkapitányával - jelentette be Egri István klubelnök miskolci sajtótájékoztatón csütörtökön.

A játékost dicsérve a klubelnök úgy fogalmazott: "Jankó egy olyan fiú, aki ideális minden csapatvezetőnek és menedzsernek, olyan rendkívüli játékos, aki abszolút vezéregyéniség az öltözőben és a pályán egyaránt". 

Kiemelte, a DVTK Jegesmedvéknek legnagyobb ereje, értéke az, hogy egy összetartó csapat. Hozzátette: a következő szezonra a jelenlegi csapat csaknem valamennyi játékosával szerződést kötnek.

A miskolci hokisok a Tipsport Ligában a MAC Újbudával játszanak a negyeddöntőbe jutásért. A pénteken kezdődő, három nyert összecsapásig tartó párharcban az első két mérkőzésen a DVTK lesz a házigazda. Glen Hanlon, a csapat kanadai vezetőedzője hangsúlyozta: természetesen győzni akarnak.

A Tipsport Ligában az alapszakasz első hat helyezettje automatikus résztvevője a negyeddöntőnek, míg a hetedik a tizedikkel, a nyolcadik (DVTK) pedig a kilencedikkel (MAC) vív párharcot a nyolc közé jutásért.

Szóljon hozzá!

Hirdetés