Hirdetés
Hirdetés

Újabb nagy nevet igazolt a DVTK

| 2019. 05. 13. | 14:32:00
Vay Ádámot máris pótolta a miskolci klub.
Újabb nagy nevet igazolt a DVTK
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rajna Miklós a DVTK Jegesmedvéknél folytatja pályafutását. Az osztrák és a szlovák ligákban is tapasztalatot szerző magyar válogatott kapus a MAC Újbuda csapatától érkezik Miskolcra - adta hírül a klub honlapja.

Nagyon tetszett nekem, amit a DVTK Jegesmedvék vezetői felvázoltak számomra. A célom az volt, hogy egy olyan csapathoz kerüljek, ahol állandó játéklehetőséget kaphatok és lehetőségem legyen kiegyensúlyozottan jó teljesítményt nyújtani. Az a fajta kapus vagyok, aki szeret nagy teher és nyomás alatt védeni. Úgy gondolom, hogy kifejezetten jót tesz nekem, ha nagyobb felelősséggel a vállamon védhetek. Ezért bízom benne, hogy Miskolcon a hátamra tudom venni a csapatot és stabil teljesítményemmel megalapozhatom a sikereket. Ami ennél is fontosabb, hogy az egyéni célokat alá kell rendelni a csapatteljesítménynek. Ha mindez megvalósul, akkor én és a csapat is szép szezon elé nézünk

– mondta  a dvtk.eu-nak Rajna Miklós, aki a Fehérvár kapusaként hat évet védett az osztrák ligában (EBEL), majd a legutóbbi idényben a MAC-cal a szlovák első osztályban szerepelt. 

 

 

Hirdetés
Hirdetés