Hirdetés

Hirdetés

Egy budapesti és egy dunaújvárosi nagyon megszerette Miskolcot

2020.07.05. 10:38

Egy budapesti és egy dunaújvárosi nagyon megszerette Miskolcot
Kiss Dániel (Fotó. dvtk.eu)

Két alapember aláírt a Maciknak.

Hirdetés

Fontos lépésekett tett a héten a 2020/2021-es keret kialakításában a DVTK Jegesmedvék. A magyar válogatott hátvéd, Kiss Dániel meghosszabbította szerződését, így a harmadik miskolci szezonját kezdheti meg ősszel, írja a dvtk.eu.

- A 2019/2020-as szezon hirtelen félbemaradása és a világban zajló események miatt sok nyitott kérdés maradt a jégkorong körül is. Az azonban egyértelmű, hogy megszerettem ezt a várost. A klubnál mindig jó körülmények fogadtak és szuper csapategység alakult ki a pályán és azon kívül is a játékosok között, amit nehéz lett volna nem figyelembe venni

- nyilatkozta Kiss Dániel. Néhány nappal korábban a magyar jégkorong-válogatott és a DVTK Jegesmedvék egy másik alapembere, Szirányi Bence is aláírt.

Azért döntöttem, vagyis inkább döntöttünk úgy a családommal, hogy a DVTK Jegesmedvéknél folytatom a pályafutásomat, mert nem csak én, hanem ők is nagyon jól érzik magukat Miskolcon

- mondta Szirányi Bence, aki reményét fejezte ki, hogy a szurkolók is annyira várják a szezonkezdést ezután a hosszú kényszerpihenő után, mint ő, és nagyon sokan megtisztelik a csapatot a bizalmukkal a 2020/2021-es szezonban is.

DVTKjégkorongDVTK Jegesmedvék

Hirdetés

Hirdetés