Hirdetés
Hirdetés

Tapasztalt kanadai irányítja a miskolciakat

| 2020. 07. 13. | 18:01:00
Meggyőzték, hogy Miskolc megfelelő hely a minsőségi munkához.
Tapasztalt kanadai irányítja a miskolciakat
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nagy tapasztalattal rendelkező kanadai szakember fogja irányítani a DVTK Jegesmedvéket a 2020/2021-es idényben. Dave Allison legutóbb Németországban dolgozott, de korábban hét szezonban volt AHL-es vezetőedző, dolgozott a legrangosabb amerikai juniorligában is, valamint négy esztendőn keresztül fiatal tehetségek felkutatása volt a feladata NHL-es csapatok számára, írja a DVTK honlapja.

Beszéltem észak-amerikai kollégákkal, akik korábban Magyarországon voltak edzők és olyan szakemberekkel, akik jelenleg is a magyar jégkorongban dolgoznak. Ők is megerősítettek engem abban, hogy Miskolc megfelelő hely számomra. De az egyik legbefolyásosabb vélemény Glen Hanlontól érkezett. Már tavaly is beszéltem vele, amikor az európai lehetőségeimet mértem fel és idén áprilisban is egyeztettünk. Ő sokat mesélt nekem a kíváló körülményekről, a felkészült stábról, a jégcsarnokról, a játékosok remek munkamoráljáról, győzni akarásáról, a szurkolókról és a klubot körülvevő szenvedélyről

- mondta elöljáróban a kanadai mester, aki elmondása szerint tisztában van vele, milyen komoly színvonalú bajnokságban kell megállnia a helyét a miskolci együttesnek.

Hirdetés
Hirdetés