Hirdetés
Hirdetés

Majoross nehezen utasította vissza a diósgyőri ajánlatot

| 2020. 08. 17. | 22:21:00
Hálás, amiért gondoltak rá.
Majoross nehezen utasította vissza a diósgyőri ajánlatot
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Majoross Gergely számára megtisztelő volt a DVTK Jegesmedvék jégkorongcsapatának vezetőedzői ajánlata, amelyet ezért nehezen utasított vissza.

A 41 éves szakember – aki öt év után már nem vezetőedzője a MAC-Újbudának – az M1 aktuális csatornának azután nyilatkozott, hogy részt vett a klub korosztályos csapatainak lévai edzőtáborában. Elmondta: nem tartozott a feladatai közé, hogy ott legyen a MAC-Újbuda fiataljainak táborában, ahol tíz edző dolgozott mintegy nyolcvan 6-12 éves játékossal, de szerette volna megismerni a munkát és az azzal járó kihívásokat az alsóbb korosztályokban is.

„Az elsődleges feladatom a jövőben a klub fejlesztése lesz, elsősorban szakmai téren, de reményeim szerint rendszerszinten is tudunk majd előrelépni a következő idény során” – nyilatkozta.

Hozzátette, egyelőre nem akar felnőtt csapatot irányítani, pedig több ajánlatot kapott, amelyek között volt nagyon jó, valamint olyan is, a DVTK Jegesmedvéké, amelyen nagyon sokáig gondolkodott, mielőtt nehéz szívvel visszautasította.

„Hálás vagyok nekik, amiért gondoltak rám, mert valóban érdekes dolog lehetett volna. Egyszerűen azt gondoltam, nem lenne etikus, ha átmennék a legnagyobb riválishoz, akár csak egy évre is. Ha az újbudai klub tulajdonosai azt mondták volna, hogy a MAC-nak ennyi volt, megnyert mindent, amit tudott öt év alatt, szép volt, jó volt, de engedjük el, akkor valószínűleg most már a DVTK edzője lennék” – közölte.

Hirdetés
Hirdetés