Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A DVTK Jegesmedvék Erste Liga-szezonjára már árulják a bérleteket

| 2021. 09. 01. | 21:03:00
A miskolci klub a régi bérleteseinek kedvezményt ad.
A DVTK Jegesmedvék Erste Liga-szezonjára már árulják a bérleteket
Hirdetés
Hirdetés

Már megvásárolhatók a DVTK Jegesmedvék szezonbérletei. A tavalyi idényben bérlettel rendelkezők idén akár 50 százalékos kedvezménnyel, féláron is megvásárolhatják a 2021/2022-es idényre szóló bérleteket -. közölte a klub.

Egy hét áll a "régiek" rendelkezésére

A tavalyi szezonban is bérlettel rendelkező szurkolóink 2021. augusztus 30. és szeptember 6. között hosszabbíthatják meg bérletüket. Továbbá ebben az időszakban bárki válthat bérletet, de csak azokra a helyekre, amelyek az előző évadban nem voltak lefoglalva. Szeptember 7-től minden szabad hely megnyílik a bérletek vásárlására.

A pénztárak

A bérleteket a Miskolci Jégcsarnok pénztárában (123-as iroda) lehet megvásárolni. Hétfőtől csütörtökig 8:30-15:30 között, pénteken pedig 8:00-13:00 óra között lehet megváltani a bérleteket. Szeptember 1-én szerdán, illetve szeptember 7-én kedden meghosszabbított nyitvatartás alatt 8:30-18:00 között lesz lehetőség bérletet váltani. Részletfizetésre ezúttal is lesz lehetőség. Kártyás, illetve SZÉP-kártyás fizetésre idén is van mód. Abban az esetben, ha valakinek egyik megadott időpont sem megfelelő a bérletvásárlásra, kérjük jelezze a jegy@dvtk.eu email címen a bérletvásárlási szándékát és igyekszünk találni egy mindkét félnek megfelelő megoldást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés