Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

DVTK: hamar eldöntötték a lényegi dolgokat

| 2021. 12. 28. | 21:26:00
Hozták a kötelezőt a miskolciak.
DVTK: hamar eldöntötték a lényegi dolgokat
Hirdetés
Hirdetés

Erősen bekezdett az Erste Liga utolsó helyén álló Titánok ellen a DVTK december 28-án este. A bajnoki mérkőzés első harmadának végén ugyanis már 3–0 állt az eredményjelzőn. Először Walker talált be, majd Kiss, végül pedig Galanisz.

Magabiztos előnnyel várhatták a miskolci hokisok a második játékrészt, akik a második 20 perc 5. minutumában négygólosra növelték előnyüket Szirányi találatával. A székesfehérvári gárdának mindössze a szépítésre volt ereje a második harmadban: a 14 .percben Ambrus volt eredményes, 4–1. Ezzel az állással vágtak bele a csapatok a befejező harmadba.

A harmadik játékrész 2. percében újabb hazai gól következett, Vojtko volt a találat szerzője, 5–1. Nem adta fel a vendég együttes még ekkor sem, 4 minutummal később ismét szépíteni tudtak a Titánok, 5–2. A befejező etap 12. percében még inkább felcsillanhatott a remény a vendégek szeme előtt, hiszen 5–3-ra módosították az eredményt, azonban egy perc sem kellett hozzá, hogy újra három góllal vezessenek a miskolciak, 6–3.  

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés