Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Ferencváros választottja a DVTK-t

| 2022. 02. 28. | 12:17:00
A miskolciak vajon megelepetést okoznak?
A Ferencváros választottja a DVTK-t
Hirdetés
Hirdetés

A címvédő és egyben alapszakaszgyőztes Csíkszereda a MAC HKB Újbudát, míg a Ferencváros a DVTK Jegesmedvék csapatát választotta a jégkorong Erste Liga negyeddöntőjére. A hétfői választáson az is kiderült, hogy az Újpest a DEAC-cal játszik majd, míg a negyedik Gyergyói HK-nak a Brassó jutott.

Az FTC és az Újpest már kedden megkezdi az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcát, míg a Csíkszereda és a Gyergyó csak csütörtökön.

Az FTC vezetőedzője, Fodor Szabolcs kiemelte: mivel a legközelebbi lehetséges ellenfelet, a MAC-ot elvitték, ezért a következő legközelebbi riválist, a Diósgyőrt választják, és próbálnak minél tovább frissek maradni a playoff-menetelésben. A Jegesmedvék általános igazgatója, Láda Balázs nem lepődött meg, hogy az FTC "vitte el őket", de nem szeretnének a negyeddöntőben megállni.

Az első két mérkőzést – március elsején és másodikán – a ferencváros otthonában, a harmadik és a negyedik összecsapást – szombaton és vasárnap – Miskolcon rendezik, utána – ha szükséges – felváltva lesznek házigazdák a csapatok. Ha mindent eldöntő, hetedik csatára kerülne sor, akkor azt – jobb alapszakaszbeli helyezésük miatt – a fővárosiak rendezhetik.

A legjobb nyolc között már az egyik fél negyedik győzelméig tartanak a párharcok.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés