Hirdetés

Kiváló csatárt igazolt Debrecenből a DVTK

2022.06.07. 14:13

Kiváló csatárt igazolt Debrecenből a DVTK
Kulesov a DVTK-ban folytatja (Fotó: Cívishír)

A liga egyik leggyorsabb játékosa. Miskolcon ennek nagy hasznát vehetik.

Hirdetés

Hirdetés

A DVTK Jegesmedvék csapatánál folyatja pályafutását Vladislav Kuleshov. A 23 esztendős csatár az elmúlt években a DEAC meghatározó játékosa volt, a legutóbbi Erste Liga idény során 51 mérkőzésen 23 gólt és 22 gólpasszt szerzett.

Vladislav Kuleshov a pályafutását szülővárosa csapatában, Yaroslavlban kezdte. Hamar nagy siker részese volt, hiszen a 2014/2015-ös idény során orosz bajnok lett a Lokomotív Yaroslavl U17-es csapatával. A következő évadot már Debrecenben kezdte meg és bőven pont/meccs átlag felett teljesített a magyar U18-as és U20-as bajnokságban, valamint az osztrák EBJL ligában a Debrecen és a DVTK közös csapatában is. Ezt a remek teljesítményt a következő két idény során is megismételte.

A 2018/2019-es évadtól már a debreceni felnőtt csapat állandó tagja lett, újonc évében 16 gólt sikerült szereznie. Aktív részese volt annak a debreceni csapatnak, amely megnyerte a 2020/2021-es szezonban a Magyar Kupát, a döntő hajrájában az ő góljával mentette hosszabbításra a meccset a DEAC. Az igazi áttörést azonban az előző szezon hozta, rendkívül ponterős játékot mutatott végig, 37 alapszakasz meccsen 15 gólt és 18 gólpasszt jegyzett, míg a rájátszás 14 meccsén 8 gólt és 4 gólpasszt szerzett. Ezen felül ismét Magyar Kupa győzelmet ünnepelhetett és a döntő során ismét góllal járult hozzá csapata sikeréhez. 

jégkorongDVTK JegesmedvékErste Liga

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés