Hirdetés

Orosz csatárral erősítette meg keretét a DVTK Jegesmedvék

DVTK

2022.07.22. 10:59

Orosz csatárral erősítette meg keretét a DVTK Jegesmedvék
Valentin Razumnyak (Fotó: DVTK)

Valentin Razumnyak leigazolásáról már tavaly nyáron is szó esett Miskolcon.

Hirdetés

Hirdetés

Valentin Razumnyak az orosz jégkorong egyik neves klubjánál, a Metallurg Magnitogorsknál nevelkedett, majd juniorként a Tolpar Ufa játékosa lett. Itt meggyőző teljesítményt nyújtott, aminek köszönhetően 2013-ban a KHL draft 21. helyén kelt el a játékjoga. A 2015/2016-os szezonban be is mutatkozott a Salavat Yulaev KHL-es csapatában, 3 mérkőzésen szerepelt a legerősebb orosz ligában. Ezt követően a másodosztálynak számító VHL-ben szerepelt egészen a 2020/2021-es idény végéig. A legutóbbi évadot a Shakhtar Soligorsk együttesénél töltötte, a fehérorosz ligában 48 mérkőzésen 15 gólt és 10 gólpasszt jegyzett.

– Már a tavalyi szezonban is felmerült annak a lehetősége, hogy Diósgyőrben folytatom a pályafutásomat, de végül máshogy alakultak a dolgok, most viszont sikerült – foglalta össze gondolatait a DVTK új igazolása.

Hiszek benne, hogy csapatként sikeresek lehetünk az előttünk álló szezonban és örömöt tudunk szerezni a szurkolóinknak, várhatóan hamarosan én is csatlakozhatok a keret többi tagjához, amit már nagyon várok

– nyilatkozta Valentin Razumnyak.

DiósgyőrjégkorongátigazolásDVTK Jegesmedvék

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés