Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A HELL támogatásával folytatja a WTCR-ben

| 2019. 02. 26. | 12:30:00
A Honda gyári pilótájaként szerződtette.
A HELL támogatásával folytatja a WTCR-ben
Hirdetés
Hirdetés

Magyarország egyik legtehetségesebb autóversenyzőjét a Honda gyári pilótájaként szerződtette, és főtámogatója, a HELL ENERGY segítségével a túraautó-világbajnokságon indul.

Tassi Attila példája bizonyíték arra, hogy a fiatal pilóta elmúlt két évben mutatott teljesítménye a világ egyik legnagyobb autógyártójának a figyelmét is felkeltette. Tassi tehetsége és kitartása lehetővé tette, hogy 2019-ben Tiago Monteiro csapattársaként szálljon majd versenybe a győzelemért, amely amellett, hogy hatalmas előrelépés, komoly lehetőséget is biztosít arra, hogy egy, a Formula-1-ben is bizonyított versenyző mellett fejlessze tovább tudását.

– A legnagyobb álmom vált valóra. Nagyon megtisztelő, hogy a Honda ennyire bízik bennem, és mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy bizonyítsak nekik, és a közönségnek. Fontos megjegyeznem, hogy a HELL ENERGY és a családom támogatása nélkül nem tartanék most itt, ezúton köszönöm nekik ezt a fantasztikus lehetőséget. Arról nem is beszélve, hogy a mezőny egyik legtapasztaltabb pilótája lesz a csapattársam. Biztos vagyok benne, hogy Tiago Monteirótól rengeteget fogok tanulni, és ütős csapat leszünk. Már most nagyon jó a kapcsolatunk Tiagóval, remélem ez így is marad. A mezőny idén erősebb, mint valaha. Többszörös világbajnokok ellen kell helytállnom, de mindent megteszek azért, hogy a maximumot hozzam ki magamból – mondta Tassi Attila.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés