Hirdetés
Hirdetés

Kinyit, mert megmentik az ózdi strandot

| 2020. 05. 05. | 15:23:00
A felújítás mihamarabb megkezdődik.
Kinyit, mert megmentik az ózdi strandot
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Felújítják, kinyitják az ózdi strandot - ez jó hír azoknak, akik összefogtak azért, hogy megmentsék a város hajdan szebb napokat látott fürdőjét.

[Beillesztett cikk: Civilek fogtak össze: megmentenék az ózdi strandot]

az Önkormányzat tulajdonában álló Ózdi Távhő Kft. és a strandot üzemeltető Ózdi Sport- és Élményközpont NKft. vezetőivel, szakembereivel bejártuk a strandot. A gépház és a medence test problémáit személyesen is megismertük, majd mindent összevetve megkértem a Távhő Kft. ügyvezetőjét, hogy szakmai és anyagi támogatásukkal a strand megnyitásához szükséges felújítást végezzék el. Halász Sándor igazgató úr támogatóan állt a felkéréshez, és ígéretet tett a felújítás elvégzésére - a jó hírt a közösségi oldalán tette közzé a város polgármestere.
Janiczak Dávid hozzátette:

"alapelvem, hogy az összes önkormányzati tulajdonban álló cég és intézmény a város javára lett létrehozva, így szükség esetén segíteniük is kell egymást, ezzel pedig a lakosságot, ami a mai napon ékes példaként a strand ügyében meg is nyilvánult."

A strandnyitás dátumát még nem lehet tudni, de amilyen hamar csak lehet, hozzálátnak a felújításhoz a szakemberek.

Arról még nincs konkrét rendelkezés, hogy a stranddal egyidejűleg bezárt uszoda megnyithatna, így az zárva is marad szeptemberig. A polgármester reményei, ígérete szerint  a strand veszi át a szerepét, amint megnyit.

Janiczak Dávid egyúttal megköszönte a civilek összefogását és az adománygyűjtés menetének kidolgozását, elkezdését. Az átutalással érkezett támogatásokat május 5-ével a küldőknek visszautalják.

"Hatalmas hála mindazoknak akik annyira fontosnak tartották a strand megnyitását, hogy otthonról is hajlandóak voltak anyagiakat áldozni e nemes célért! - tette hozzál végezetül Ózd első embere.

Hirdetés
Hirdetés