Unikornis vágtat Kazincbarcikán

Borsodihír.hu

2018.08.07. 18:23

Unikornis vágtat Kazincbarcikán

A posta mellett tűnik fel.

Hirdetés

Hirdetés

Új 3D-s alkotás készül Kazincbarcikán a nagy posta melletti illatszerüzlet előtti aszfalton.

A városlakóknak már ismerős lehet az alkotó, Remko van Schaik, hiszen az ő keze nyomát dicséri a Fő téri házfalon található robot unikornis, melyet tavaly augusztusban készített a világ egyik legismertebb és legelismertebb street art művésze.

Remek élményekkel, remélem, egy sikeres festményt hátrahagyva utazom vissza Hollandiába, és tiszta szívből kívánom, hogy legyen még rá alkalmam, hogy visszatérjek!

– búcsúzott legutóbbi látogatása végén Remko. A viszontlátásra nem kellett sokat várnia, hiszen a 6. Kolorfesztivál legjelentősebb street art akcióját készíti idén az összetéveszthetetlen stílusú 3D grafikus.

Képei - megrendeléstől függően - viccesek, rémísztőek vagy társadalomkritikusak, de egy biztos, sosem lehet figyelmen kívül hagyni azokat. A mostani gigantikus aszfaltrajzon ismét Kolorcity egyik jelképe, egy unikornis látható.

A rendkívül közvetlen alkotó már múltkori látogatásán bebizonyította, hogy a nyelvi akadályok nem okoznak neki gondot. Szívesen beszélget az érdeklődőkkel, sőt egy-egy szelfi erejéig bármikor felfüggeszti a munkáját.

Galéria

Kazincbarcikaunikornis3D

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés