Hirdetés
Hirdetés

Fizetéscsökkentés a DVTK-nál: mindenki elfogadta

| 2020. 04. 20. | 17:02:00
A miskolciak a jövő érdekében léptek.
Fizetéscsökkentés a DVTK-nál: mindenki elfogadta
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A koronavírus okozta gazdasági helyzetre reagálva a DVTK Jegesmedvék vezetősége közös megegyezéssel, átmenetileg csökkenti a sportolók és munkavállalók munkabéreit a hosszútávú működést szem előtt tartva - írja a dvtk.eu.

 Annak érdekében, hogy a DVTK Jegesmedvék a járvány után is hasonló struktúrában tudjon működni, jelenleg kénytelenek vagyunk megszorító intézkedéseket hozni. A globális gazdasági helyzet ellenére az a célunk, hogy egyben tartsuk a jelenlegi állományunkat

– mondta Egri István, a DVTK Jegesmedvék elnöke. Hozzátette: sportolóikkal, a menedzsment tagjaival, a stábtagokkal, az utánpótlásban dolgozókkal és az egyéb munkavállalóikkal közösen abban egyeztek meg, hogy három hónapig, vagyis június 30-ig csökkentik a munkabéreket átlagosan 30 százalékkal.

Örülök és büszke vagyok rá, hogy mindenki pozitívan állt a megbeszélésekhez és a bércsökkentés mellett is elhivatottan folytatják munkájukat. Ez jól mutatja, hogy magukénak érzik a klubot. Bízom benne, hogy ebben az időszakban mindenki egészséges marad és hamarosan együtt készülhetünk a következő szezonunkra - fogalmazott Egri.

 

Hirdetés
Hirdetés