Hirdetés

Hirdetés

Ez még gombócból is sok, debreceni fiúk!

2015.03.06. 13:37

Jól elverték a mienket az egri "hazai pályán".

Hirdetés

Bár odahaza játszott, a kiírás szerint vendégként szerepelt az Eger a Debrecen ellen, amely nem tudta szoros meccsre késztetni a bajnoki címvédőt a férfi vízilabda ob péntek déli mérkőzésén.

E.ON férfi ob I, 21. forduló: Debreceni VSE - ZF-Eger 10-20 (4-4, 2-7, 2-3, 2-6)

A hétköznap meglehetősen szokatlan időpontban lebonyolított  mérkőzést hivatalosan Debrecenben kellett volna megrendezni, ám a DVSE uszodájában éppen karbantartási munkálatok zajlanak, emiatt került át Egerbe, a Bitskey-uszodába az összecsapás.     A jelenleg csak kilencedik hajdúságiak egyáltalán nem kezdtek elfogódottan. Olyannyira nem, hogy az elején többször is két góllal vezettek a tabellán a Szolnok és az OSC mögött harmadik hevesiek ellen. Az Eger aztán a nyitónegyed végére kiegyenlített, majd 5-5 után fokozatosan elhúzott, és a nagyszünetben már 11-6 volt a javára. 

Jóllehet szerda este még Bajnokok Ligája-meccset játszott az Eger a szerb Kragujevac ellen, ez nem látszott meg a teljesítményén. Különösen az olimpiai és világbajnok Hosnyánszky Norbert és a háromszoros ötkarikás aranyérmes Biros Péter volt elemében, ők egyformán három remekbe szabott találattal hívták fel magukra a figyelmet. A "vendég" Eger végül is roppant simán, 20-10-re győzött szebb napokat látott riválisával szemben.

Hirdetés

Hirdetés