Hirdetés

Hirdetés

Itt az új álompár!

2013.03.19. 15:10

Itt az új álompár!

Mind a ketten sikeresek és gazdagok, nem volt akadálya annak, hogy egy ágyban kössenek ki.

Hirdetés

Tiger Woods, a világ legjobb golfozója és Lindsey Vonn, a világ legjobb női sízője egy párt alkot. A bulvársajtó már korábban megszellőztette a hírt, de most lett hivatalos, hiszen most vállalták fel a nyilvánosság előtt a kapcsolatot. A két sztár a Facebook-oldalán közölte rajongóival a hírt. „Talán nem árulok el titkot azzal, hogy együtt vagyok Tiger Woodsszal” – írta a 28 esztendős Vonn.

A 37 éves Woods azt írta, egy ideje már barátságban volt Vonn-nal, s az utóbbi hónapokban kapcsolatuk szorosabb lett, így most egy párt alkotnak.

A szépséges Vonn, aki az olimpiai bajnoki címe mellett négyszer nyerte meg az összetett világkupát, nem csak a sporttal, hanem modellkedéssel is sok pénzt hoz a konyhára. Vonn az első férjének a neve, ő Kildow-ként született. Thomas Vonn sízővel 2007-ben házasodtak össze és idén januárban váltak el, bár 2011 óta már nem éltek együtt. Woods a nagy port kavart szexbotrány és a szexfüggősége miatt kényszerült elválni első feleségétől, Elin Nordegren svéd modelltől, aki két gyedrekének az anyja.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés