Hirdetés
Karácsonyi recept: lazactatár
| 2016. 12. 21 | 12:20:00
Enni? Hát azt nagyon szeretünk, a sütés-főzésbe pedig jöjjünk bele együtt!

Hirdetés
Hozzávalók 1 főre:
• Füstölt lazac, apró 7dkg
• majonéz 1ek
• só, bors
• friss kapor
• 1 gerzd citrom
• snidling 3 szál
• pritamin paprika 1 cikk
• uborka
• koktélparadicsom
• zöldsaláta mix 1 cs
• barnakenyér 3 szelet
• tökmagolaj
Elkészítése: A darált füstölt lazachoz, hozzáadjuk a majonézt, a finomra vágott kaprot, snidlinget, pritamin paprikát. Borsozzuk, kevés olíva olajjal jól elkeverjük, majd a pirítós krutonokra kenjük. Salátával, uborkával, koktél paradicsommal és tökmagolajjal meglocsolva tálaljuk.
Jó étvágyat kíván:
Kövér Sándor séf
Mirbest és Séfakadémia
Kapcsolódó hírek

Ezek Magyarország legjobb éttrermei
A Michelin Guide etalon a gasztronómiában.

Magyarország étele: döntőben a préselt malacarc is
Az idei verseny tematikája kötődik Petőfi Sándorhoz.

Marco Rossi ódákat zeng Dzsudzsákék töltött káposztájáról
Nyírlugoson tudják, mi a jó.

Gyász: elhunyt Frank Júlia
Száznál is több szakácskönyvet írt.

Üvegben és tojástartóban is beérik a zöld paradicsom
A lakásban is szépen megpirosodik.

Recept: popcornos csirke sült édesburgonyával
Annabel Karmel szakácskönyve színfolt a konyhában.
Hirdetés
Átadták a felújított miskolci kormányablakot
Több mint 150 millió forintot költöttek rá.
Rabok is segítenek a hóeltakarításban Miskolcon
Sátoraljaújhelyen is bevetették a fogvatartottakat.
Emelkedik a miskolci szennyvízben a koronavírus-koncentráció
A nagyobb városokban szinte mindenütt ugyanez a helyzet.
Különleges sétára hívják a miskolciakat
A város ehető növényeit is megismerhetik.
Miskolc környékén az egykori szocialista ipar eltűnésével jobb lett a levegő
A köd egy felszínközeli felhő, amikor a látástávolság egy kilométer alatt van.
Hirdetés