Helyben járó
Borsod-Abaúj-Zemplén
Gazdaság
Közélet
Programok
Bűn
Sport
Életmód
Hirdetés

Karácsonyi recept: lazactatár

| 2016. 12. 21 | 12:20:00
Enni? Hát azt nagyon szeretünk, a sütés-főzésbe pedig jöjjünk bele együtt!
Karácsonyi recept: lazactatár
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hozzávalók 1 főre: 

• Füstölt lazac, apró 7dkg
• majonéz 1ek
• só, bors
• friss kapor
• 1 gerzd citrom
• snidling 3 szál
• pritamin paprika 1 cikk
• uborka
• koktélparadicsom
• zöldsaláta mix 1 cs
• barnakenyér 3 szelet
• tökmagolaj

Elkészítése: A darált füstölt lazachoz, hozzáadjuk a majonézt, a finomra vágott kaprot, snidlinget, pritamin paprikát. Borsozzuk, kevés olíva olajjal jól elkeverjük, majd a pirítós krutonokra kenjük. Salátával, uborkával, koktél paradicsommal és tökmagolajjal meglocsolva tálaljuk.

Jó étvágyat kíván:

Kövér Sándor séf
Mirbest és Séfakadémia

 

Kapcsolódó hírek
Ezek Magyarország legjobb éttrermei
Ezek Magyarország legjobb éttrermei
A Michelin Guide etalon a gasztronómiában.
Magyarország étele: döntőben a préselt malacarc is
Magyarország étele: döntőben a préselt malacarc is
Az idei verseny tematikája kötődik Petőfi Sándorhoz.
Gyász: elhunyt Frank Júlia
Gyász: elhunyt Frank Júlia
Száznál is több szakácskönyvet írt.
Recept: popcornos csirke sült édesburgonyával
Recept: popcornos csirke sült édesburgonyával
Annabel Karmel szakácskönyve színfolt a konyhában.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés