Hirdetés
Ide süss! Különleges pásztorétel
| 2016. 09. 04. | 14:05:00
Enni? Hát azt nagyon szeretünk. A sütés-főzésbe pedig jöjjünk bele együtt!
Hozzávalók
17 dkg hajdina
2 kisebb paprika (2 kisebb)
2 kisebb paradicsom (2 kisebb)
20 dkg kolbász (kb. 6-8 vékony karika, füstölt)
krumpli
10-20 dkg füstölt szalonna (füstölt)
pici felaprózott hagyma
só, 1-2 kiskanál piros fűszerpaprika
pici víz
Elkészítése: A felkockázott szalonnát és kolbászt zsírjára pirítom, majd hozzáadom a felaprózott hagymát, amit megdinsztelek benne. Teszek még bele felkockázott paprikát és paradicsomot, tehát egy lecsós alapot készítek. Ehhez hozzáteszem a felkockázott krumplit és a megmosott hajdinát, majd megszórom piros fűszerpaprikával és sóval ízesítem. Főzés közben kevés vizet is adhatunk hozzá, ha a zöldségek nem eresztenek elég levet. Az egészet fedő alatt puhára párolom.
Jó étvágyat kíván: Rózsa Éva
Hirdetés
Gazdaság
A családok fogyasztását jelentősen befolyásolja az üzemanyag ára
Literenként 76 forinttal drágább a gázolaj most, mint tavaly.
71 milliós munka kezdődik Mezőzomboron
Fejlesztik a csapadékvíz-elvezetőt.
Varga Mihály: a magas üzemanyagárakat nem az adók okozzák
Táblázatot tett közzé a pénzügyminiszter.
Újabb üzemanyagárstop jöhet
A jövő héten kiderül, hogy a kormány mit lép.
Bűn és bűnhődés