Ide süss! Répás-zabpelyhes süti

2015.04.09. 08:05

Ide süss! Répás-zabpelyhes süti

Itt, kérem, a legmenőbb debreceni hobbicukrász és tortadizájner munkáit fogjuk bemutatni. Kóstoltuk, ajánljuk! +Recept!

Húsvét után jöhet a tavaszi méregtelenítés, de eközben sem kell lemondanunk a finomságokról. Válogassuk meg az alapanyagokat, csempésszünk a sütikbe zöldséget, ezzel növelve azok rosttartalmát, így a méregtelenítés sem jár lemondással. Reggelire, kávé mellé vagy tízóraira kiváló, egészséges keksz!

Répás-zabpelyhes süti

Hozzávalók:
1 csésze zabpehelyliszt
2 evőkanál len- vagy chiamag 4 evőkanál vízzel zselésítve
1,5 csésze zabpehely
1 kis kanál sütőpor
csipet só
3-4 répa lereszelve vagy robot gépben ledarálva
1/2 csésze xilit
1/2 csésze kókuszzsír

Elkészítés: Összekeverjük az alapanyagokat egy tálban. Sütőpapírral bélelt tepsibe kanállal halmokat rakunk, vagy kézzel kis golyókat formálunk. 175 fokra előmelegített sütőben kb 15-20 percig sütjük.

Jó étvágyat!

M. Szabó Éva

Galéria

Szóljon hozzá!

Hirdetés