Hirdetés

Még ötven nap, és kezdődik!

2015.04.23. 16:00

Még ötven nap, és kezdődik!

Debrecen is kiveszi a részét belőle.

Hirdetés

Telt ház előtt játssza csoportmérkőzéseit a magyar válogatott az 50 nap múlva, június 11-én kezdődő, magyar-román közös rendezésű női kosárlabda Európa-bajnokságon. Bodrogváry Iván, az Eb szervezőbizottságának vezetője az esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján kifejtette: jól fogynak a jegyek, a svédek már 500, a szlovákok több száz belépőt rendeltek, így teljesen megtelik majd a 2500 nézőt befogadó soproni csarnok. 

A nemzeti együttessel szemben az az elvárás, hogy jusson tovább a középdöntőbe, azaz a legjobb 12 közé. Ehhez az ötös csoportból az első háromban kell végeznie. A középdöntős találkozókat Győrben és Debrecenben rendezik meg.

A kontinensviadal június 11-én kezdődik Sopronban, Szombathelyen, Nagyváradon és Temesváron. A középdöntőbe jutáshoz a magyaroknak az ötös csoportból az első háromban kell végezniük. Az ellenfelek a litvánok, a szlovákok, a svédek és a címvédő spanyolok lesznek a D csoportban, amelynek meccseire Sopronban kerül sor. A középdöntőket Győrben és Debrecenben rendezik, a helyosztóknak a budapesti SYMA-csarnok ad otthont.

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Ez is érdekelheti