Hirdetés

Hirdetés

Itt vannak a debreceni zaklatók fantomképei

2013.10.11. 11:30

Itt vannak a debreceni zaklatók fantomképei

Ismeri őket? Jelentkezzen! Ki érti ezt???

Hirdetés

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A bűncselekmény felderítésére létrehozott nyomozócsoport által beszerzett adatok szerint 2013. szeptember 17-én 7 óra (nem az október 8-i eset, amiről kiderült, hogy kamu volt – szerk.) körüli időben, Debrecenben az Árpád tér közelében található egyik buszmegállóban két ismeretlen férfi odament egy középiskoláshoz, egyikük megfogta a lány karját és felszólította, hogy szálljon be a gépkocsijába. A férfi miután próbálkozása nem járt sikerrel, társával együtt elhagyta a helyszínt.

Állítólag ketten voltak

Az egyik férfi 40-45 év körüli, körülbelül 175 cm magas, erős, zömök testalkatú, arca kerek, haja fekete színű és oldalra fésült. Az elkövetéskor sárga, vagy sárgás színű, elöl végig gombos, rövid ujjú inget, valamint sötét nadrágot viselt.Társa 40-45 év körüli, körülbelül 170-175 cm magas, erős testalkatú, enyhén túlsúlyos, kerek arcú, borostás, haja rövid, sötét. Az elkövetéskor khaki színű, rövid ujjú pólót, valamint világos barna színű, oldal részén több zsebes, katonai jellegű nadrágot viselt.

Szóljon, aki ismeri őket

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a grafikákon látható férfiakat felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06 30/630-8885 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a korábban, a város egész területére elrendelt fokozott rendőri jelenlétet, valamint a visszatérő ellenőrzéseket továbbra is fenntartja, kiemelt figyelemmel az oktatási intézmények környékére, valamint a tömegközlekedési csomópontokra.

Mégsem volt támadás

Október 10-én az is kierült, hogy az október 8-i állítólagos támadás nem történt meg. Az esetről ITT OLVASHAT.

Hirdetés

Szóljon hozzá!

Hirdetés

Hirdetés